واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

رهگیری دو بمب‌افکن آمریکایی توسط سوخو-۲۷ روسیه

یک فروند سوخو-۲۷ روسیه برای رهگیری دو بمب‌افکن راهبردی آمریکا بر فراز دریای بالتیک به پرواز درآمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه می‌گوید برای رهگیری دو بمب‌افکن استراتژیک نیروی هوایی آمریکا بر فراز دریای بالتیک یک سوخو-۲۷ را به پرواز درآورده است.

 

تنش بین روسیه و آمریکا در دریای بالتیک چندین سال است که ادامه دارد. موضوع اصلی اختلاف، برخوردهای مکرر هواپیماهای جنگی روسیه و آمریکا در منطقه است. ایالات متحده روسیه را به انجام مانورهای ناامن و غیرحرفه ای متهم می کند، در حالی که روسیه آمریکا را به نقض حریم هوایی خود متهم می کند.

 

در آوریل ۲۰۱۴ روسیه در پی برگزاری یک همه‌پرسی شبه‌جریزه کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد که منجر به افزایش تنش بین روسیه و غرب شد. ایالات متحده و متحدان این کشور در ناتو با افزایش حضور نظامی خود در منطقه از جمله استقرار هواپیماهای جنگی به کشورهای بالتیک پاسخ دادند.

 

از آن زمان تاکنون حوادث متعددی بین هواپیماهای جنگی روسیه و آمریکا در منطقه رخ داده است. در ژوئن ۲۰۱۷، یک جت جنگنده روسی سوخو-۲۷ یک هواپیمای شناسایی RC-135 آمریکا را بر فراز دریای بالتیک رهگیری کرد و تنها در فاصله پنج فوتی هواپیمای آمریکایی قرار داشت.

 

در نوامبر ۲۰۱۸، یک سوخو-۲۷ روسی نیز یک هواپیمای جاسوسی EP-3 Aries ایالات متحده را بر فراز دریای سیاه رهگیری کرد و دوباره تنها در فاصله چند متری هواپیمای ایالات متحده قرار گرفت.

 

این حوادث نگرانی‌هایی را در مورد احتمال اشتباه محاسباتی یا تصادفی که می‌تواند به درگیری بزرگ‌تر بین روسیه و ایالات متحده تبدیل شود، افزایش داده است. هر دو طرف خواستار گفتگو و ارتباط بیشتر برای جلوگیری از چنین حوادثی در آینده شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار